MINISTARKA ZORANA PORUČUJE: Srbi su moćni i hrabri samo u legendama i kafanama!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Premijer Vučić me je izabrao za potpredsednicu Vlade i ministarku građevine, saobrađaja i infrastrukture. Potpredsednica sam i SNS. Aleksandar Vučić je moj premijer i moj predsednik stranke. On je čovek kome verujem, napisala je na svojoj Fejsbuk stranici Zorana Mihajlović.

 

U autorskom tekstu čiji je nadnaslov „Gigamegateraekskluzivno“, a naslov „Urbana legenda“, ministarka Mihajlović je po svoj prilici želela da se osvrne na česte optužbe da radi protiv premijera Vučića, ali i na komentare da rezultati njenog rada nisu dovoljno dobri.

Mihajlovićeva se na ovaj način obratila najverovatnije i nekim stranačkim kolegama, za koje kaže da je „lakše da se sakriju iza urbanih legendi i nerada, nego da stanu isred svojih dela“. Njima je poručila da se opuste i rade „svoj posao zbog kojeg vas je Vučić i doveo tu gde jeste“.

Autorski tekst Zorane Mihajlović prenosimo u celosti:

Advertisements

Urbana legenda

Srbi vole legende. U legendama su svi opasni, hrabri, moćni… mnogo više nego što jesu, kao i u kafanama. Legende nam uvek daju i lepšu sliku o nama samima. Tako je i sa “urbanom legendom” kako je ovo što se dešava dobro opisao jedan urednik beogradskih novina. Uz njegovu opasku da tu legendu “s vremena na vreme podgrevaju i pojedinci iz SNS”.

Ali, da izađemo iz legendi, urabanih ili ne, i vratimo se u realnost: premijer Vučić me je izabrao za potpredsednicu Vlade Srbije i ministarku građevine, saobrađaja i infrastrukture. Potpredsednica sam i Srpske napredne strane. Aleksandar Vučič je moj premijer i moj predsednik stranke. Aleksandar Vučić je čovek kome verujem.

Zato sam sigurna da radim moj posao danas jer premijer Vučić ne veruje u tu “urbane legendu”. Vučić mi je ukazao poverenje jer zna da zajedno možemo da gradimo puteve, pruge, mostove i druge i velike infrastrukturne projekte važne za život građana Srbije.

 

izvor: Srbin Info

Advertisements

error: