MINISTAR VULIN: Niko ne sme da dira Željka Mitrovića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je Srbija slobodna zemlja u kojoj se neće zabranjivati nijedan program, pa ni rijaliti.

 

On je istakao i da niko ne sme da izjednačava vlasnika TV Pink Željka Mitrovića i Dragana Ðilasa koji je uveo rijaliti programe.

Komentarišući aktuelne stavove ministra kulture Vladana Vukosavljevića o zabrani rijaliti programa, Vulin je u izjavi za TV Pink naveo da član Vlade zaista ne bi smeo da sa Đilasom napada Televiziju Pink ili bilo koju drugi televiziju.

 

On je dodao da vlasnik TV Pink Željko Mitrović nije ništa privatizovao u ovoj zemlji, već je pravio sve sam, te ako njegov rijaliti program uspe – odlično, a ako ne uspe, “koga je briga”.

Advertisements

 

“On je svoje pare dao, sam je rizikovao, izlazi na tržište i bori se da preživi. Ðilas je uzeo Pionirski grad, nije on kupio zemlju pa napravio nešto. Uzeo je Pionirski grad, državno zemljište, oteo od dece Beograda i napravio prostor gde je snimao Velikog brata, a Željko Mitrović to ne radi”, naveo je Vulin.

Ministar odbrane smatra da Vukosavljević ne sme da izjednačava Mitrovića sa Ðilasom, niti sme da u ime Vlade preti i zabranjuje bilo kome bilo šta.

 

Za njega su , kako je istakao, mnogo veća opasnost od rialitija – pljackaške privatizacije, koje su, kako je naveo, sprovodene u Srbiji, politika izručivanja Srbije svakome ko zatraži da bude izručena.

 

PINK.RS

Advertisements

error: