MINISTAR STEFANOVIĆ u društvu kriminalaca koji su ojadili ljude!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sprega između kriminala i države nažalost u Srbiji nije ništa novo, došlo je do te mere se između „kriminala“ i „države“ prosto može postaviti znak jednakosti.

 

Još uvek je nažalost aktuelan čuveni citat dr. Zorana Đinđića „Svaka država ima neku svoju mafiju. Jedino u Srbiji mafija ima državu.“

Ministar policije koji javno ruča sa jednim od najvećih narko dilera na ovim prostorima, vladajuća stranka koja u svojim redovima ima osuđivane kriminalce, sve je to nešto na šta smo nažalost itekako navikli.

 

Danas se na takve pojave retko ko i uzbuđuje te među narodom prolazi itekako nezapaženo. Sada smo svedoci da se aktuelni ministar policije i visoki funkcioner Srpske Napredne Stranke u javnosti slika, pa čak i hvali prisustvom dvoje prevaranata koji za svoje mutne radnje oko preprodaje stanova nisu ni odgovarali.

Advertisements

Na slici sa doktorom Stefanovićem je Lana Đurašković itekako poznata javnosti koja je sa partnerom Sašom Savićem prevarila na desetine građana ubeđujući ih da imaju uticaj na sam državni vrh!

Podsetimo, Kurir je prošle godine izveštavao o prevari sa stanovima u beogradskom naselju Mirijevo, koje nisu završene, a gradilište je zapušteno.

 

Preduzeće „SL nekretnine i adaptacije“, čiji je direktor Svjetlana Đurašković, blokirano je više od 1.000 dana na iznos od 32.844.894 dinara, pokazuju podaci Narodne banke Srbije.

 

– Potpuno nesmetano varaju ljude za stanove, od kojih su neke prodali i po dva puta. Na desetine građevinskih preduzeća i firmi je prevareno, izgradnja stoji, protiv njih je podneto nekoliko krivičnih prijava za prevare. Čak su bili agresivni, pa su džipovima dolazili i pretili ljudima – kaže naš sagovornik, inače vlasnik placa koji upravo pokušava da raskine ugovor sa ovim, u najmanju ruku, problamatičnim parom.

 

IZVOR: Kurir.rs / Gerila.rs

Advertisements

error: