MINISTAR POLICIJE ISMEJAO ŽRTVE OLUJE: Stefanović držao sveću i umirao od smeha

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Umesto da pognute glave oda počast stradalima u jednoj od najvećih tragedija u novijoj istoriji, ministar policije je tokom državne komemorativne svečanosti dao sebi oduška, pa se čak i šalio i smejao sa svećom u rukama!

Na centralnoj manifestaciji koja je u petak, povodom Dana sećanja na stradale i prognane Srbe u operaciji „Oluja“, organizovana na stadionu Veternika u Novom Sadu okupio se kompletan državni vrh, predstavnici pokrajinske vlade i Grada Novog Sada, predstavnici Srba iz Hrvatske, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, kao i oko 30.000 ljudi, koji su se sa suzama u očima setili tragičnih događaja od pre 22 godine, kada je oko 200.000 Srba proterano iz Hrvatske.

Ministrima u Vladi Srbije, a ponajviše prvom čoveku policije Nebojši Stefanoviću, najmanje je bilo do plakanja, sudeći po fotografiji koja je izazvala buru na društvenim mrežama.

Veliki broj korisnika je izrazio ljutnju i bes zbog trenutka u kojem je ministar uhvaćen, kako pred kamerama ćaska i smeje se.

Advertisements

– Od sada, kad se neko bude kezio kao neandertalac, ima da mu kažem: šta se kliberiš ko vrh države na obeležavanju stradanja u Veterniku – jedan je od komentara na Tviteru.

Sram te bilo
NIJE DOŠAO NA SAHRANU VATROGASCU

Ministar Stefanović nije došao na sahranu pokojnom vatrogascu Milanu Rmušu iz straha kako će reagovati prisutni i time je direktno potvrdio da je odgovoran za smrt kolege Rmuša, tvrdi za Kurir Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.

– Pokojni kolega Rmuš je položio svoj život spasavajući druge ljude i materijalna dobra, stoga je Stefanović morao da dođe na sahranu i pokloni se pred odrom heroja i izjavi saučešće porodici, što je pre svega ljudski i civilizacijski čin. Ministar je pokazao svoj odnos prema zaposlenima i prema žrtvi – navodi Mijailović.

Podsetimo, u požaru koji je 19. jula izbio u fabrici hartije na Adi Huji povređena su dva radnika fabrike i šest vatrogasaca, među kojima i Milan Rmuš (36). On je nakon 13 dana borbe za život preminuo 31. jula.

M. B.

Advertisements

error: