MINISTAR POLICIJE: Ceo region se ujedinio protiv Vučića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Povodom izjave kosovskog vicepremijera Envera Hodžaja da je u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori razgovarao o osnivanju pakta protiv Srbije, ministar Nebojša Stefanović kaže da treba videti kako će se te zemlje odrediti. “Želimo da čujemo šta su to Srbija i srpski narod loše uradili da oni osnivaju pakt protiv Srbije i srpskog naroda”, rekao je Stefanović.

 

Dan nakon izjave kosovskog vicepremijera Envera Hodžaja da je sa čelnicima Hrvatske, Makedonije i Crne Gore razgovarao o osnivanju pakta protiv Srbije, srpski zvaničnici jednoglasno ocenjuju da je takva izjava akt neprijateljstva.

Potpredsednik Vlade Nebojša Stefanović rekao je da ta izjava predstavlja neprijateljski akt protiv Srbije i njenih građana i poziv na dodatnu nestabilnost u regionu.

Advertisements

 

– Oni prepoznaju da Srbija jača, da Srbija nije lak plen i da nije zemlja koja će se samo sklanjati, povijati i puštati da sve ono ono što je protiv interesa naše zemlje – rekao je Stefanović gostujući u Jutarnjem programu RTS-a.

Prema njegovim rečima, te reči dolaze danas kad je Srbija i ekonomski i poltički snažnija i ima veću ulogu u svetu i može policijski i vojno značajnije da zaštiti svoju teritoriju i svoj narod.

S obzirom na to da je Hodžaj o paktu protiv Srbije razgovarao u Hrvatskoj, Makedoniji i Crnoj Gori, treba videti kako će se te zemlje odrediti, rekao je Stefanović.

 

– Želimo da čujemo šta su to Srbija i srpski narod loše uradili da oni osnivaju pakt protiv Srbije i srpskog naroda – istakao je ministar.

 

INFORMER.RS

Advertisements

error: