Ministar Antić krenuo da poljubi novinarku N1, ova ga odbila!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Aleksandar Antić, ministar energetike i rudarstva pošteno se izblamirao prilikom obilaska porodilišta u KBC „Dragiša Mišović“, kada je pokušao da zagrli i poljubi novinarku N1.

 

 

„Vidite kako je ovo divan Božić, čak ni N1 nema pitanja, prokomentarisao je ministar pred okupljenim novinarima, što je novinarka ove kuće, Žaklina Tatalović spremno dočekala i upitala: „Je l’ možemo?“

 

To je nasmejalo okupljene kolege, pa i samog Antića, koji je krenuo ka novinarki raširenih ruku, sa očiglednom željom da je zagrli i poljubi, možda baš da bi joj čestitao taj „divni Božić“.

Međutim, novinaka koja je tu došla da isprati događaj i postavi pitanja ministru, nagla se unazad, pružila mikrofon Antiću, čime ga je „blokirala“, i odmah zatim postavila pitanje: „Koliko vam je sigurna koalicija sa SNS?“.

Advertisements

 

Antić se odmah povukao, te se uozbiljio i odgovorio na pitanje.

– Naša koalicija je apsolutno stabilna, radimo u interesu Srbije, potpuno smo posvećeni razvoju Srbije – rekao je Antić.

 

Tviter je eksplodirao nakon što se Tatalović objavila ovaj snimak na svom profilu, uz komentar „Kad pomisliš da je N1 tu onako“.

Korisnici ove društvene mreže u velikoj većini pružili su podršku novinarki, a mnogi su se samo smejali Antićevoj „ispali“.

Na ovaj tvit se odazvao i sam Antić koji je napisao sledeće: „Odbijanje hrišćanske ljubavi. 🙂 Kad se praznična opuštenost umeša u posao. Neće mi zameriti Žaklina.“

 

 

(izvor: blic.rs)

 

Advertisements

error: