MILOMIR MARIĆ: Ponosno svima kažem, ja glasam za Vučića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je u emisiji ĆIRILICA kod Milomira Marića gde je govorio o stanju sa Albancima na Kosovu, ali i eventualnim izborima koji su najavljivani u pojedinim medijima za proleće.

 

Predsednik Vučić negirao je navode opozicije da je projekat i kampanja BUDUĆNOST SRBIJE izborna kampanja jer takvu odluku još niko od državnih organa nije doneo niti o tome konkretno raspravljaona otvorenim panelima za diskusiju.

Niko ne zna dal će biti izbora pa ni ja. Da bi išli opet u tako nešto mora da se stvore politički i društveni koncenzus, a čini mi se da sada imamo i važnijih događaj. – izhjavio je predsednik.

Vučić se osvrnuo i na proteste opozicije:

Ma dajte molim vas kakvi protesti. To je smešno. Pa i Saša Janković, šta god ja mislio o njemu je bio ozbiljni čovek i on je dovodio veći brojl ljudi na proteste. Da vas podsetim on je sam dobio preko 20% glasova na beogradskim izborima. Ova gospoda danas svi zajedno kad se sastave ne mogu ni 7% to je smejurija.

Advertisements

 

Na konstataciju Marića da neki građani zaista protestuju jer su nezadovoljni,Vučić je odogovrio:

Pa da naravno. I sa njima ja hoću i moram da razgovaram jer sam i njihov predsednik. Ne samo od onih koji su glasali za mene i SNS. Ali i oni koji me kritikuju glasaju za mene jer na kraju krajeva vide da je moj put, i politika SNS jedini put zapravo u budućnost. Evo i vi gospodine Mariću znam da ne glasate za mene i SNS ali se sigurno slažete da sam u pravu.

 

Na ovu opasku Marić je kao iz topa odgovorio:

Slušaj nemoj da vređaš. Ja ssam uvek glasao za tebe evo i na poslednjim izborima glasao. To jako ovako javno sa ponosom.

 

Dnevni Žurnal

FOTO: Mediji

 

Advertisements

error: