MILIĆEV NIJE VOZIO KANTRIMEN SMRTI: Dobio 550.000 evra da odrobija umesto ubice Luke!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

– Deset meseci sam bio u ćeliji sa Markom Milićevim i sve mi je ispričao – tvrdi zatvorenik Milan Drča.

 

Milan Drča osuđeni pripadnik zemunskog klana tvrdi da mu se Marko Milićev poverio u zatvorskoj ćeliji CZ-a da on nije kantrimenom usmrtio Luku Jovanovića (21) u julu 2014. na Brankovom mostu u Beogradu, ali da je preuzeo krivicu na sebe za 550.000 evra!

Milićev mu je, navodno, ispričao da je “kantrimen” kobne noći vozila supruga našeg poznatog biznismena, a da je auto potom isečen u komade i uništen u okolini Napulja u Italiji!

Uvezen iz Italije

Drča, koji je nedavno odslužio zatvorsku kaznu zbog zločina “zemunskog klana” kaže da je u CZ-u desetak meseci delio ćeliju sa Milićevim, koji je pravosnažno osuđen na četiri i po godine zatvora zbog kobnog udesa.

– Prvi vlasnik “kantrimena” koji je bio crveni, a ne boje bele kafe, kako su kasnije tvrdili bio je biznismen V.B. On ga je uvezao iz Italije, a potom predao ženi srpskog biznismena, koja ga je i vozila u noći nesreće 25. jula.

Advertisements

Milićev mi je ispričao da je te večeri sa društvom bio najpre na splavu “Port”, pa na “Lasti”, gde su se sreli sa tom ženom. Ona je potom do zvezdare odvezla Markovog kuma Bratislava Vesovića i Danu Manevsku, koju je poznavala odranije – proiča Drča.

Marko je navodno ostao na “Lasti”, a sa tom ženom su u “kantrimenu” pored Vesovića i Manevske , bile još tri devojke i Nikola Lepen. Kad je ostavila Manevsku i Vesovića u njegovom stanu, ona je sa ovo četvoro krenula nazad na “Lastu”. Međutim, usput je na Brankovom mostu udarila Luku, koji je stajao sa drugarima pored pokvarene “lade”:

– Odmah je telefonom obavestila muža i vratila se sva unezverena u Vesovićev stan u koji je ubrzo taksijem stigao Milićev. Ta žena ih je sve zamolila da ćute o udesu, a njen muž im je kasnije podelio vizitkarte pouzdanog advokata u slučaju potrebe.

IZVOR: KURIR

Advertisements

error: