MILENA IVANOVIĆ: Opozicija mi nije pomogla, Vučić me zaposlio!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Milena Ivanović-Popović, supruga ubijenog političara Olivera Ivanovića, izjavila je gostujući u emisiji Upitnik RTS-a da je ne zanima šta deo javnosti misli o njoj i njenim postupcima, i da joj je jedino bitan njen sin.

Ona kaže da je nakon ubistva supruga odlučila da potpuno promeni život, a da joj je u tome pomogao predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji joj je rekao da treba da skrene misli i da počne da radi.

 

Prema njenim rečima lično joj je predsednik Vučić ponudio zaposlenje, a da je nakon toga dobila telefonski poziv od premijerke Ane Brnabić i počela da radi u Vladi Srbije.

Protest koji organizuje Savez za Srbiju nazvala je predstavom:

“Protest je manipulacija! Oni žele da okupe ljude, kako bi poslali sliku za potrebe političke borbe.”, kaže Ivanović.

Advertisements

!
Ona je opozicionim liderima u Srbiji uputila konkretnu poruku:

“Nisam mala nisam neobrazovana, stojim iza svake svoje reči kao supruga Olivera Ivanovića, tako da ne reagujem na zlurade komentare. Cilj im je da promenim svoje mišljenje, da me obeshrabre, ali im sada javno poručujem da neće uspeti u tome.”

 

Odgovori Milene Ivanović u vezi sa ubistvom supruga bili su nejasni. Najpre je rekla da ima pomaka u istrazi, a zatim da se čekaju informacije o tragovima ubistva, te da nema nikakve informacije.

 

IZVOR: NEZAVISNI.RS / RTS

FOTO: TANJUG

 

Advertisements

error: