Mihajlović: SNS je za žene i decu uradio više nego svi

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Beograd — Članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila da razvoj svake države zavisi od položaja žene u društvu i da se SNS u tom smislu može pohvaliti.

 

Prema njenim rečima, SNS je za žene uradio koliko svi zajedno pre njih.

“Kako se vlast Dragana Đilasa u Beogradu odnosila prema ženama i porodici uopšte najbolje govori podatak da su ostavili dug od 5,3 milijardi prema porodiljama, osobama sa invaliditetom i socijalno ugroženim građanima”, podseća ona.

Samo trudnicama i porodiljama Đilas je ostavio dug od 390 miliona, navela je ona, dodajući da je gradska vlast sve te dugove izmirila i danas se ne kasni ni dan.

Advertisements

 

Sve što je SNS uradio i što tek planira da uradi za žene i te kako su prepoznale i podržale neke od najeminentnijih građanki Beograda, koje se nalaze na listi ‘Aleksandar Vučić, zato što volimo Beograd’, naglašava Mihajlovićeva.

“Sa nama je Vesna Stanojević, koja čitavog života pomaže ugroženim ženama i žrtvama nasilja. Osnivač prestižnog Beogradskog festivala igre Aja Jung je sa nama. Direktorka Narodnog muzeja Bojana Borić Brešković, koja će konačno završiti obnovu naše nacionalne kuće je s nama, tu je i njena koleginica koja vodi Istorijski muzej Dušica Bojić. One su uz nas jer znaju koliko SNS vodi računa o svim ženama”, zaključila je Mihajlovićeva.

 

B92

Advertisements

error: