Migranti koji su pokušali da otmu bebu su oslobođeni! SUD: Majka je sve preuveličala!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Bebina majka se najpre na ulici verbalno sukobila sa četvoricom maloletnih migranata, a kada je svađa prerasla u koškanje, u pomoć su joj pritekli prijatelji, koji su pretukli izbeglice

 

OBRENOVAC – Ana Blažić iz Obrenovca, koja je prekjuče prijavila policiji da su četvorica migranata pokušala da joj otmu kolica s jednogodišnjim sinom, navodno je preuveličala čitav događaj i optužila maloletne azilante za nepostojeći pokušaj kidnapovanja jer se veoma uplašila.

Kako nezvanično saznajemo, dosadašnjom istragom je, na osnovu izjava svedoka, osumnjičenih azilanata i same Ane Blažić, ali i na osnovu snimka sa sigurnosnih kamera, utvrđeno da migranti iz Avganistana i Pakistana nisu imali nameru da otmu dete.

Neće biti procesuirani

Podsetimo, Obrenovčanka je prijavila policiji da ju je u utorak oko 20 sati u Nemanjinoj ulici napala grupa migranata dok je šetala sina i dvoje bratovljeve dece. Prema njenim rečima, jedan od njih ju je gurnuo, a drugi je počeo da gura kolica u kojima je bio njen sin kako bi ga kidnapovali, ali je ona uspela da otme kolica od njih.
– Slučaj je prijavila kao pokušaj kidnapovanja, pa su i policija i tužilaštvo najozbiljnije shvatili prijavu. Za slučaj se zauzeo i Miroslav Čučković, gradonačelnik Obrenovca. Maloletne izbeglice iz Avganistana i Pakistana, koje su učestvovale u navodnom pokušaju otmice, odmah su identifikovane i saslušane. Međutim, oni najverovatnije neće biti procesuirani jer prve informacije koje su prikupljene ukazuju na to da je bebina majka preuveličala čitav događaj jer se veoma uplašila – objašnjava naš izvor iz istrage.

Advertisements

Prema rečima našeg sagovornika, prikupljeni dokazi ukazuju na to da su se Ana i migranti sreli na ulici i da je tada došlo do dobacivanja.

Dobacivanje

– Maloletni migranti su nešto dobacili Ani i u prolazu su, prilikom mimoilaženja, zakačili kolica sa bebom. Moguće je da je Ana bila previše uplašena i da je zbog toga ceo događaj videla drugim očima, odnosno da je ona zaista verovala da će joj odvesti dete, iako takva realna opasnost nije postojala – kaže naš izvor.

On dodaje da je Ana tada, izbezumljena od straha, pozvala neke svoje prijatelje, koji su se obračunali sa azilantima, a prema nekim verzijama događaja, njeni prijatelji su u tom trenutku već bili s njom u društvu.
– Naime, sigurnosna kamera sa obližnje menjačnice snimila je incident. Na snimku se vidi žena kako šeta u društvu nekoliko mladića. Snimak pokazuje da su ti momci prvi napali migrante. Najpre je došlo do svađe, a zatim i do koškanja. Tokom tog meteža kolica sa bebom su odgurnuta nekoliko puta u stranu, ali se ne vidi ništa što bi ukazivalo na nameru da su migranti želeli da otmu bebu – kaže naš izvor iz istrage.

Policija istražuje sve verzije događaja i saslušava očevice i svedoke, pa će detaljna istraga pokazati šta je prava istina.

 

KURIR

Advertisements

error: