Migrant u Beogradu pokušao da siluje pevačicu “Zvezde Granda”

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Napasnik joj upao u auto i počeo da viče: “Daj mi se*s!” Uspela je da ga slika telefonom, pa ga je policija brzo pronašla i uhapsila. Ona i dalje živi u strahu…

 

Pevačica Dunja Popović, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, prijavila je policiji migranta koji ju je napao dok je ulazila u automobil i zahtevao s*ks sa njom!

Naime, Dunja je uspela da se otrgne napasniku i slika ga mobilnim telefonom, nakon čega su ga policajci identifikovali i uhapsili. Pevačica kaže da se drama odigrala 2. maja oko 23:30 na parkingu ispred zgrade u kojoj živi u Obrenovcu.

Advertisements

 

Sela sam u auto kad je iznenada prišao dečko i otvorio suvozačeva vrata. U prvi mah pomislila sam da će da me opljačka. Međutim, kad je progovorio na engleskom, shvatila sam da ipak želi nešto drugo. Više puta je ponovio:”Give me s*x!” Nagnuo se da uđe u auto, a ja sam se uplašila i izašla iz vozila, nadajući se da će neko naići i pomoći mi. On je potom pobegao”, objavila je Popovićeva na Fejsbuku i do detalja opisala celu situaciju.U iscrpnoj objavi dalje je navela kako je ponovo sela u automobil i krenula na zakazanu proslavu, ali je od stresa i straha pošla u suprotnom smeru:

 

Okrenula sam auto i ugledala muškarca koji me je napao. Imao je kačket, crnu dužu kosu i bradu. Reagovala sam u sekundi, zgrabila telefon i snimila ga, a potom otišla u policiju”, kaže Popovićeva.

 

Autor Vesti: Espreso.rs

Advertisements

error: