MELANIJA TRAMP: Vreme je da američki predsednik promeni odnos prema Balkanu!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Ćerka novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa biće u suštini prva dama Amerike, a ne njegova supruga. Ivanka se već sprema za funkciju, a Melanija je skroz skrajnuta, tvrde mediji.

Funkciju prve dame SAD suštinski će obavljati Ivanka Tramp, ćerka novoizabranog predsednika Donalda Trampa, a ne njegova žena Melanija. Prema navodima američkih medija, Ivanka se već uveliko sprema za novu ulogu, dok je Melanija potpuno skrajnuta.

Sam Tramp je pre dva dana nagovestio da će njegova ćerka, više nego žena, obavljati dužnosti prve dame. On je u intervjuu na kanalu Foks end frends slučajno otkrio da se Ivanka videla sa odlazećom prvom damom Mišel Obamom.

– Ivanka je pre nekoliko dana pričala sa Mišel. Trebalo je da se njih dve nakratko sretnu, međutim, razgovor je trajao čitav sat – rekao je Tramp.

Advertisements

Javnost je taj njihov sastanak, koji se odigrao u tajnosti, opisala kao susret tokom kog je Mišel uputila Ivanku u sve dužnosti i obaveze prve dame SAD.

Osim toga, Ivanka će, za razliku od Melanije, biti uz Trampa u Vašingtonu već od prvog dana njegovog mandata. Budući da je Ivankin suprug Džared Kušner prihvatio funkciju visokog savetnika u Beloj kući, njih dvoje i deca već su se smestili u Vašingtonu. S druge strane, Melanija ne namerava još da se seli u Belu kuću. Ona će ostati u Njujorku dok njen i Trampov sin Bajron (11) ne završi školsku godinu, pa će se njih dvoje preseliti u Vašington tek na leto.

Srbi definitivno imaju više simpatija prema Melaniji koja je slovenskog porekla, a simpatije ljudi sa ovih prostora pogotovo je stekla nakon izjave da bi njen suprug kao predsednik Amerike trebao da promeni odnos prema Balkanu, šta god to zapravo značilo!?

 

 

INFORMER / AGENCIJE

Advertisements

error: