MEDIJI ĆUTE! Migranti prebili Srbina pa dobili PET DANA zatvora

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Migranti Anis Omar iz Libije, Muhamad Said državljanin Palestine i Amin Vahab iz Irana su u Ljuboviji 25.03.2018. godine oko 04:15 ničim izazvani napali i pretukli građana Srbije Miloša Kovačevića, za šta su dvojica dobili kazne kazne od 10 dana zatvora, a jedan je kažnjen sa samo 5 dana zatvora. Skandal je izašao u javnost nakon objavljivanja iscepane presude koju su građani pronašli na ulici, što je izazvalo ogorčenje na društvenim mrežama.

 

Grupa migranata prišla je vratima automobila i počeli su da ih udaraju, dok su se u kolima su se nalazili Miloš Kovačević i Jovica Filipović. Nakon udaranja Kovačević je izašao iz automobila nakon čega mu je „dete izbeglica“ maloletni Mahamad Said zadao udarac u predelu glave, nakon čega je Miloš Kovačević pao na asfalt, a zatim su ga sva trojica migranata tukla dok je ležao bespomoćno na asfaltu.

 

Povrede koje je Kovačević dobio zavedene su u Domu zdravlja Ljubovija.

Trojica migranta osuđeni su za remećenje javnog reda i mira, na osnovu člana 43 stava 1 istoimenog zakona.

Anis Omar iz Libije (rođen 1999. godine) i Amin Vahab iz Irana (rođen 1993. godine), osuđeni su za brutalni napad na samo 10 dana zatvora. Obijica su Srbiju ušli ilegalnim putem.

Advertisements

Muhamad Said državljanin Palestine (rođen 2001. godine) koji je maloletno lice, to jest takozvani „dete izbeglica“ osuđen je na kaznu od samo 5 dana zatvora, iako je bio inicijator napada.

 

Said je Kovačevića prvi udario u glavu nakon čega je pao na asfalt, a besumučnom prebijanju su se nakon toga priključila druga dvojica migranata.

 

Slučaj je izašao u javnost preko „Pokreta za slobodu i nezavisnost“ koji je javno objavio fotografije iscepane presude, sa obrazloženjem da su im je poslali građani koji su presudu slučajno pronašli iscepanu na ulici. Kako kažu presuda je iscepana najverovatnije od strane nekog od migranta i postavljaju pitanje koliko je još ovakvih slučajeva za koje javnost ne zna?

 

Kako naglašava PSN činjenica da mediji nisu hteli da prenesu ovaj slučaj, pokazuje da se migrantsko nasilje gura pod tepih u ime otvorenih granica i političke korektnosti. Pokret je zakazao tribinu protiv političke korekntosti na temu „izmišljeni govor mržnje i manipulacija pojmom“ za sredu 11.04.2018. od 18:00 na Terazijama 45 u Beogradu.

 

IZVOR: Dnevna Gazeta / Balkan Uzivo

Advertisements

error: