MEDIJE NE ZANIMA! Sergej obišao porodicu žene koju je ubio Babićev vozač

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Na društvenim mrežama dele se fotografije na kojima se nalazi glumac ali i predsednik PSG Sergej Trifunović, kako razgovara sa članovima porodice žene koja je poginula u saobraćanoj nesreći kod naplatne rampe.

 

Prminula žena Stanika Grigorijević ostavila je iza sebe porodicu a čini se da gotovo niko od medija niti političara nije ni izjavio saučešće niti bio na sahrani, pogotovo nakon činjenice da ju je ubio vozač službenog automobila državnog funkcionera.

Advertisements

 

Mediji su izgleda dobili nalog da ne pišu o ovom slučaju, a sem N1 i DANAS-a niko njie ni zahtevao snimke sa nadrzornih kamera kako bi se utvrdilo da li je Babićev vozač zaiosta bio za volanom.

 

Ipak glumac Sergej Trifunović odlučio je da poseti porodicu i porazgovara sa njima nakon ove tragedije. Iako je ovo gest za veliko poštovanje ali i sramotu naših političara, niko od većih medija niti manjih portala nije preneo ovu vest. Zaista otužna slika medija. Ali će zato verovatno sutra na naslovnim stranama da stoji i dalje polni organ Karleuše.

 

Dnevni Žurnal

FOTO: Facebook

 

Advertisements

error: