Martinović: Nema slika na kojoj se Vučić smeje sa NATO zvaničnicima

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

“Postoji li ijedna fotografija na kojoj se Vučić zadovoljno smeje kada razgovara sa bilo kojim NATO zvaničnikom? Ne! Zadatak državnika je da razgovara sa svima, ali nije zadatak da prodajete državni interes.”

 

Aleksandar Martinović
Šef poslačnikog kluba naprednjaka o fotografijama premijera Vučića sa zvaničnicima NATO.

 

Pošto su predstavnici opozicije i budući kandidati na predsedničkim izborima održali konferenciju za novinare u Skupštini Srbije, nezadovoljni odlukom da parlament ide na pauzu zbog kampanje, šef poslaničkog kluba naprednjaka Aleksandar Martinović optužio ih je da žele da izazovu haos.

Maske su pale, formirana je “JOJ koalicija”, koju čine Saša Janković, Boško Obradović i Vuk Jeremić, zajedno sa Sašom Radulovićem, liderom DJB, zaključio je Martinović i rekao da njih sve vezuje mržnja prema Vučiću i Srpskoj naprednoj stranci.

Advertisements

 

A onda se posebno osvrnuo na kandidata Jeremića i njegov, kako je rekao, bratski zagrljaj sa bivšim generalnim sekretarom Havijerom Solanom, što je ilustrovao i fotografijama.

 

“Je l’ ovaj mali miš, koji se smeje i kezi, je l’ ovo Vuk Jeremić, zajedno sa Havijerom Solanom, u bratskom i drugarskom zagrljaju”, rekao je Martinović pokazujući fotografije.

Na pitanje novinara kako to da zamera Jeremiću sastanak sa Solanom, a ne zamera Vučiću sastanke sa Tonijem Blerom i Bilom Klintonom, Martinović je odgovorio da Vučić to mora da radi kao zvaničnik, ali da u suštini nije srećan zbog toga. Otišao je i korak dalje i ustvrdio da nema nijedne jedine fotografije na kojoj se Vučić smeje dok razgovara sa nekim zvaničnikom NATO.

 

Međutim, zaista nije bilo teško pronaći jednu fotografiju, pa ni više njih na kojima Vučić sa osmehom na licu razgovara sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom, zbog čega Martinović dobija ocenu “neistina”.

 

ISTINOMER / Dnevni Žurnal

Advertisements

error: