MARTINOVIĆ 2009: Vučić je izdajnik! – MARTINOVIĆ 2018: Vučić je genije!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Jedan od glavnih simbola sadašnjeg režima jeste poslanik SNS Aleksadnar Martinović koji je glavna medijska pesnica predsednika Vučića. On preslišava političke oponente i prekida sagovornike u emisijama jer ne želi da se čuje kritika na račun Vučića.

 

Ipak treba uzeti u obzir da je taj isti Martinović pre 9 ili 10 godina tog istog Vučića nazivao najgorim mogućm imenima. Vučić je za njega bio ološ, srpski izdajnik, preletač, prevarant, manipulator, loš čovek. Danas je on  genije, car, odličan državnik, lider u regionu, mirotvorac.

Šta se to promenilo u par godina? Da li je moguće da neko promeni mišljenje o svemu u šta je nekad verovao iako je reč o osobi koji je u zrelom dobu života. Teško da se takve stvari događaju slučajno. U pitanju je interes i novac.

Advertisements

 

Sam lider SRS Šešelj izjavio je da Martinović danas ima 350,000 dinara mesečno prihoda na konto raznih izmišljenih poslova i plata ali i napredak članova sopstvene porodice. Naime njegova žena naglo je napredovala kao sudija u Beogradu.

Pored Martinovića, najveći preletačevići u Srbiji su i Maja Gojković, Bakarec, Boško Ničić. Pogađate, danas su svi oni u SNS. Naravno zato što je ona na vlasti. Čim Vučić izgubi na izborima, oni će prvi da nestanu.

 

Dnevni Žurnal / FOTO: Tanjug / BETA

 

Advertisements

error: