MART – Janković: Đilas radi za Vučića! – DECEMBAR – Janković: Đilas je dobar izbor!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sašu Zgrčenog Jankovića odavno čovek ne može da uhvati “ni za glavu ni za rep” i to sve jasnije shvataju njegovi do juče najbliži saradnici.

 

Oni redom kritikuju način na koji je “veliki vođa” Zgrčeni (sam) odlučio da uđe u neprincipijelnu koaliciju sa Draganom Đilasom, za koga je prvo pričao da je Vučićev trojanski konj.

 

Ovog puta svoje iznenađenje i zgražavanje, nebuloznim manevrom Zrčenog Jankovića nije mogao da sakrije akademik Dušan Teodorović, koji je baš zbog takvih poteza nedavno podneo ostavku i napustio PSG.

– Đilas stalno sedi na pumpi kosd Sava centra sa Andrejem, on je Vučićev trojanski konj. Taj isti čovek pre sat vremena na skupštini PSG predlaže Đilasa za gradonačelnika Beograda.

Advertisements

 

– Nema izvlačenja iz konteksta, samo istina – napisao je Teodorović na Twiteru upirući prstom na Sašu Zgrčenog Jankovića, koji je prvo govorio sve najgore o Đilasu, da bi potom na opšte zgražanje članstva promenio mišljenje i bez konsultacija promovisao istog u kandidata stranke za gradonačelnika?!

Teodorovićev tvit odmah je podržao Dragan Šutanovac, kao i Zoran Božanić, koji je razočaran takođe napustio pokret. U svom tvitu on odgovara i zbog čega…Kao što je Teodorović rekao – Nema izvlačenja iz konteksta, SAMO ISTINA!

 

INFORMER-RS

Advertisements

error: