DRUŽE VUČIĆU MI TI SE KUNEMO – Slike Vučića vise u školama, kasarnama, opštinama..

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Jedini sam predsednik koji je sam skinuo sopstvene slike u Predsedništvu Srbije, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić i poručio da razume frustracije nekih ljudi, ali da se ne seća da su njegovi politički protivnici imali primedbe na slike Tadića, Koštunice i svih šefova države i pre i posle njih.

Vučić je, povodom primedbi nakon naloga ministra odbrane Aleksandra Vulina da se u prostorijama vojske i ministarstva kače portreti predsednika, rekao da njemu ne trebaju slike, već rad i dela.

“Molim Vulina da to ne radi”, rekao je Vučić novinarima u Osečini.

Advertisements

S druge strane, primetio je, oni što imaju primedbe tim povodom, iako je njegovih portreta 100 puta manje nego Tadićevih, samo “šalju poruku” građanima “volite Vučića još više”.

“Vi mene ne podnosite, pa nećete ni moje slike, ja moje slike ne podnosim, pa ih neću”, dodao je, ali nemojte sad o slikama, kad niste za vreme ranijih predsednika.

Podsetio je da je i diplomatskim predsedništvima Srbije poručio da ne stavljaju njegove slike u službenim prostorijama, a političke protivnike pozvao da ne vode kampanju tim povodom, jer za to niti imaju razloga, niti su to radili ranije.

IZVOR: Alo novine

Advertisements

error: