MARKO ĐURIĆ: Mogu uvek na Kosovo, jer tako mi se može!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Beograd — Nisu mi potrebne ponuđene lažne putne isprave, jer imam pasoš Srbije i bez viza mogu da putujem u 119 zemalja sveta.

 

To je direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Đurić poručio je predsedniku privremenih institucija AP KiM Hašimu Tačiju,

 

“Podsećam takozvanog predsednika privremenih institucija AP KiM Hašima Tačija, koji mi je cinično ‘ponudio’ inače nepostojeće državljanstvo južne pokrajine moje države, da već imam pasoš Republike Srbije, sa kojim, kao i svi građani Srbije, bez viza mogu da putujem u 119 zemalja širom sveta, tako da mi nisu potrebne ponuđene lažne putne isprave”, saopštio je Djurić.

 

“Kada bi te isprave nešto vredele, ne bi on, Haradinaj i njihove prištinske kolege javno vadili pasoše Republike Albanije”, kazo je Djurić.

Advertisements

 

“Mogu da putujem svuda kad hoću i gde hoću, doslovno jer mi se može, jer sam državni organ Srbije, a Kosovo je deo Srbije i tu se sva priča završava” – naglašava on!

 

“Dobro je to što mnogi njihovi bliski rođaci i prijatelji imaju i pasoše Srbije, ali bi trebalo da objasne svojim sunarodnicima na Kosovu i Metohiji da li je to što lažni pasoš koji im izdaju ne vredi ništa posledica toga što im je ‘država’ lažna i nepriznata, pa su i dokumenta nepriznata, ili je to posledica nivoa korupcije i kriminala u lažnoj državi, zbog čega ih čak ni njihovi najveći zaštitnici u svoje zemlje ne puštaju bez vize”, zaključio je Djurić.

 

Tači je u intervjuuu Klanu Kosova juče rekao da će Djuriću, ukoliko je toliko zainteresovan za dolazak na Kosovo, dati državljanstvo.

 

IZVOR: B92

Advertisements

error: