MARINA U TEŠKOM STANJU, NAPADAČ PREMINUO: Pucao u cvećarku jer ga je ostavila!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Saša S. i Marina M. bili su vanbračnoj vezi dve godine, živeli su u selu Crepaja. Međutim, on ju je nedavno pretukao, nakon čega ga je ona ostavila i vratila se kod roditelja u Borču.

 

Saša S. (41), koji je pucao u bivšu partnerku preminuo je sinoć u Urgentnom centru, a njegova nevečana supruga Marina M. (29), radnica cvećare u Zemunu, još je u teškom stanju, ali nije u životnoj opasnosti. Saša S. je nakon ispaljenih hitaca u Marinu, pucao sebi u glavu.

Saša S. i Marina M. bili su vanbračnoj vezi dve godine, živeli su u selu Crepaja. Međutim, on ju je nedavno pretukao, nakon čega ga je ona ostavila i vratila se kod roditelja u Borču. Njegove komšije ističu da je on pre Marine bio u braku u kome je dobio dvoje dece.

 

– Pre četiri godine se rastao sa ženom. Radio je kao grobar na Bežanijskom groblju i kao konobar u jednom restoranu u Kovačici. S Marinom se dobro slagao, koliko znam, ja joj nikada nisam videla modrice, niti se ikada požalila na njega.

Advertisements

 

Kad ga je ostavila, Saša se povukao se u sebe. Jednom je zaplakao i rekao da on to nije zaslužio od Marine. Ne znam šta se desilo među njima, ali sigurno nije mogao da podnese to što ga je ostavila – kaže jedna komšinica Saše S. Ona dodaje da ne zna odakle Saši oružje i ističe da, koliko zna, on ranije nije bio nasilan.

 

Roditelji Marine M. juče su bili u bolnici kako bi bili uz ćerku, a nesrećna baka od bola jedva da je uspela da izusti koju reč.

– Marina je bila s nama. Ne znam šta se dogodilo i zašto je to Saša uradio – rekla je kratko uplakana baka teško ranjene devojke.

Njihove komšije objašnjavaju da je Marina lepa i dobra devojka i da su joj svi govorili da Saša nije za nju.

– Govorili smo joj svi, njeni roditelji i prijatelji, da on nije za nju, ali nije slušala. Ostavila ga je tek kada se i sama uverila – rekao je za Kurir jedan Marinin poznanik.

 

Kurir / J. R.

Advertisements

error: