MARIĆ O VREĐANJU JELENE MILIĆ: Irina ume i sama da se brani

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Neverovatna scena odigrala se u emisiji “Dobro jutro Srbijo” televizije Hepi, kada je direktor CEAS Jelena Milić napala voditeljku Irinu Vukotić koja je zbog toga napustila studio usred emisije.

 

Povodom ovog skandala, urednik Hepi televizije Milomir Marić je rekao da se “nije mešao u sukob jer ima poverenja u Irinu” i da je znao da “ona može sama da odgovori”.

– Ja sam bio iznenađen, ali nisam se mešao zato što imam poverenja u Irinu. Znao sam da može sama da odgovori, ona je pametna i nije joj bila potrebna moja pomoć. Uvredila bi se da sam se i ja umešao, ona je sposobna da se brani sama – rekao je Marić.

 

Marić je rekao da ne želi da se meša u njihov sukob i dodaje da će i posle ovoga zvati Jelenu Milić.

– Pa, kod mene su uzbudljive emisije i nema zabranjenih ličnosti, tako da nije ni ona zabranjena – rekao je urednik Hepi televizije za portal srbijadanas.com.

Advertisements

 

Jelena Milić je napala voditeljku Irinu Vukotić, zbog toga što navodno “nije stala u njenu odbranu kada je predsednik SRS Vojislav Šešelj govorio o njoj da ima picajzle”, a pregledanjem video-snimka možemo videti da je Jelena Milić bez ikakvog razloga napala voditeljku.

Šešelj je samo izjavio da strepi od stolice na kojoj je sedela Jelena Milić jer se “NATO bavi produkcijom biološkog oružja kome će teško biti ući u trag, jer ne izaziva kugu, koleru, teške bolesti, već najbanalnije ili srednje opasne bolesti.

 

– Oni se sad bave produkcijom nekih novih vrsta vaši, među njima i picajzlama. NATO picajzle su vrlo ozbiljna i opasna stvar, nemate načina da se oslobodite toga – rekao je Šešelj, uopšte ne govoreći da Jelena Milić ima picajzle, već da se ne usuđuje da sedne na istu stolicu ako nije dezinfekcija izvršena.

 

TELEGRAF.RS

Advertisements

error: