MALI NOVINARIMA: Šta vam nije jasno? Srbija je bogata zemlja i može da kupi jarbole!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Postavljanje jarbola je u razgovoru s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem definisano kao jedan od prioriteta za grad Beograd.

Beograd će na svakom ulazu u grad imati tri zastave – dve srpske i jednu gradsku, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

– Dovoljno smo bogata zemlja da izdvojimo deo novca i za srpsku zastavu i za srpsku trobojku. Ne vidim zašto bi to bilo kome bio problem, nikoga nismo ugrozili, nikoga nismo oštetili. Višak koji imamo u budžetu izdvojili smo za to – rekao je Mali novinarima u Skupštini Grada Beograda.

Advertisements

Naveo je da je postavljanje jarbola u razgovoru s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem definisano kao jedan od prioriteta Beograda.

On je rekao da treba biti ponosan i ne stideti se svog porekla, navodeći da ne vidi zašto neko ima nešto protiv toga da se “srpska trobojka vijori nad Beogradom”.

– Ne stidimo se onoga ko jesmo, nikoga nismo ugrozili, nikome pare nismo uzeli. To je novac koji izdvajamo iz budžeta – rekao je Mali i dodao da će nastaviti da se radi na projektima koji ulepšavaju Beograd.

(Espreso.rs/Beta)

Advertisements

error: