MAJKA UBIJENE DEVOJČICE: Tog pedofila narod želi da vidi mrtvog a ne u zatvoru!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Da se ja pitam, on ne bi bio živ, odavno bih mu presudila. Ovih 40 godina zatvora je najbolja kazna za njega jer u najmanju ruku zaslužuje doživotnu robiju

Nadam se da u zatvoru neće preživeti tih 40 godina. Zbog tog monstruma moj anđeo sada trune u zemlji, kaže za “Kurir” Danijela Stefanović iz sela Vratarnica kod Zaječara, nakon što je Vladici Rajkoviću (28), koji je silovao i ubio njenu trogodišnju ćerku Anđelinu, potvrđena kazna od 40 godina.

Majka ubijene devojčice kaže da bi kazna za ubicu, da se ona pita, bila mnogo gora.

– Da se ja pitam, on ne bi bio živ, odavno bih mu presudila. Ovih 40 godina zatvora je najbolja kazna za njega jer u najmanju ruku zaslužuje doživotnu robiju – kaže nesrećna Danijela.

Ona navodi da redovno obilazi grob deteta, ali i da je često sanja.

Advertisements

– Dolazi mi u snu, nasmejana i vesela trči da me poljubi. Zove me da idem kod nje. Jednom me je uhvatila za ruku i vodila do neke kapije… Zbog tog monstruma ona sada trune u zemlji – kaže u suzama Danijela Stefanović.

Ona ističe da od pre mesec dana ne komunicira s Rajkovićevom porodicom, koja živi u komšiluku.

– Ne pričam s njima. Njegov otac ga brani, ne znam samo kako to može, odakle mu razumevanje za zlo koje je njegov sin učinio. Čula sam i da se vadi na pijanstvo i na gubitak razuma, pitam se koliko čovek treba da bude pijan da nevino dete siluje i ubije na način na koji je to Rajković uradio – kaže naša sagovornica.

Podsetimo, Vladica Rajković je prošle godine sa rođendana bratanice oteo trogodišnju Anđelinu, odveo je do šume, udaljene oko 700 metara od prvih kuća, i silovao. Potom je devojčicu udarao kamenjem i rukama dok je nije usmrtio.

IZVOR: ESPRESO

Advertisements

error: