MAJA GOJKOVIĆ: Volim i podržavam našeg Vučića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednica Skupštine ističe da je do sada politički manir bio staviti glavu u pesak, a da sada Srbija ima odgovornog predsednika koji je predložio održivo rešenje važno za budućnost.

 

Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković najoštrije je osudila napade na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je, kako kaže, prvi predsednik Srbije koji je izasao pred našu i međunarodnu javnost sa predlogom kako resiti problem odnosa Beograda i Pristine.

– Do sada je politicki manir bio staviti glavu u pesak i praviti se da se ništa oko nas ne dešava. Srbija sada konačno ima odgovornog predsednika, državnika, koji je predložio održivo rešenje važno za budućnost naše zemlje i naroda – rekla je predsednica parlamenta.

Advertisements

 

Kako kaže, na jednoj strani je on koji ne sklanja glavu od problema, rešava ga koliko god da je težak.

 

– I ja sam na njegovoj strani, jer se ne plašim mira i dobrih komsijskih odnosa u budućnosti. Bojim se njegovih kritičara koji su bezidejni, ali glasni i koji bi da ratuju, ali da ne ginu oni, koji bi da takozvanoj drzavi Kosovo daju sve, a da Srbi nemaju ništa – poručuje Gojković.

 

Vučić je kao predsednik države predložio razgraničenje, a njegovi protivnici koji su odbili unutrašnji dijalog, jer nemaju svoj predlog, danas su se ujedinili sa svih strana i boja, dodala je ona, a navodi se u saopštenju.

 

AUTOR TEKSTA: PINK.RS 

Advertisements

error: