MAJA GOJKOVIĆ: Možda priznamo Kosovo

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da će se uskoro, u dogovoru sa predsednikom i Vladom Srbije, u skupštini raspravljati o pitanju Kosova i Metohije. Opozicioni poslanici često zameraju vlasti izostanak skupštinskih sednica o ovom pitanju, dok poslanička pitanja, na ovu temu, u većini slučajeva postavljaju upravo oni.

 

„Raspravljaćemo i u dogovoru sa predsednikom države i Vlade Srbije i o pitanju Kosova i Metohije. Sve su to vrlo važne teme i time pokazujemo da štitimo interese građana u parlamentu. Ubeđena sam da će svi poslanici učestvovati u raspravi o ovim važnim temama. Parlament je mesto dijaloga za one koji imaju svoje poslanike u parlamentu“, navela je Gojković, gostujući jutros na TV Pink.

Advertisements

 

Kosovo i Metohija bila je dominantna tema skupštinskih rasprava na samom početku oktobra. Poslanici su uglavnom želeli da znaju šta je zvanična politika Srbije prema kosovskom pitanju. Međutim, prema tadašnjem istraživanju Centra savremene politike, sva pitanja narodnih poslanika postavljena u prvih deset meseci 2018. godine, pa i ona vezana za Kosovo, ostala su bez odgovora.

 

(Izvor: Kossev.info)

Advertisements

error: