MAFIJA U UNIFORMI! Komunalni policajac krao gorivo – oštetio državu za 200,000!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

S. J. je, umesto u službeni automobil, benzin sipao u svoju kantu i račun plaćao službenom karticom. Pretpostavlja se da je do sada naneo štetu od 200.000

Dok pojedini komunalni policajci građane brutalno kažnjavaju i za najsitnije prekršaje, prete im i zastrašuju ih, jedan od njih uhvaćen je ni manje ni više nego u krađi goriva!

Kako saznajemo, komunalni policajac S. J., zaposlen u ispostavi te službe na Novom Beogradu, pre desetak dana je na najdrskiji način zloupotrebio svoja ovlašćenja i profesiju jer je benzin, umesto u službeno vozilo, sipao u svoju kantu.
– S. J. je pre desetak dana, kao što je to često i činio, došao na pumpu s kojom komunalna policija ima dogovor o saradnji. Da nešto nije u redu, primetila je radnica na pumpi koja je pratila rad kamera – kaže za Kurir izvor iz komunalne policije.

Advertisements

On kaže da se S. J. ponašao „uobičajeno, kao da ne radi ništa nemoralno“.
– S. J. je benzin počeo da toči u vozilo, ali vrlo brzo je prestao s tim. Otišao je do zadnjih vrata službenog automobila, uzeo plastičnu kantu koja je stajala na sedištu i nastavio da toči gorivo u nju. Kad je završio, došao je na kasu i pružio karticu Gradske uprave Grada Beograda – kaže naš sagovornik i dodaje da je radnica na pumpi bila frapirana njegovom drskošću.
– Nije mogla da veruje koliko je bezobrazan. Postupila je po protokolu. Karticu je blokirala i o ovom događaju obavestila nadležne u Gradskoj upravi, koji su potom kontaktirali sa starešinama u komunalnoj policiji – objašnjava naš izvor i dodaje da je ubeđen da je taj komunalac to radio mnogo puta pre nego što je uhvaćen u krađi:
– Prema nekim informacijama, on se krađom goriva, skoro svakodnevno, bavi već mesecima, a šteta je minimum 200.000 dinara. To će biti lako utvrditi uvidom u fiskalne račune koje je donosio nakon svakog sipanja.

 

Na osnovu računa može se utvrditi gde je sipao, koliko i kad je to radio. Na računu se upisuje i trenutna kilometraža za vozilo, pa se može izračunati koliko je kilometara vozilo prešlo pre ponovnog sipanja – kaže naš sagovornik i dodaje je taj komunalac sramota za celu profesiju.

 

IZVOR: KURIR

Advertisements

error: