Macura napala doktora koji je raskrinkao kriminal u bolnicama!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nada Macura, nekada poznata kao portparol Hitne pomoći, a sada kao javna ličnosti i „dama za sve što treba SNS-u“, danas je za jedan portal dala izjavu o hrabrom doktoru Borku Josifovskom, koji je razotrkrio veliku aferu u Hitnoj pomoći i dojavama pogrebnim preduzećima.

 

 

Iako je upravo doktor Josifovski bio taj koji je Macuri dao priliku da počne da radi kao portparol Hitne pomoći, od kada je i napredovala njena karijera, ona je u intervjuu koji možete pročitati ispod još i napala doktora Josifovskog.

 

Bivša portparolka Hitne pomoći dr Nada Macura prokomentarisala je na Sajmu medija postupak svog kolege dr Borka Josifovskog, koji je, nakon 13-godišnje borbe, uspeo da dokaže svoje tvrdnje da pojedini radnici Hitne pomoći sarađuju sa pogrebnim preduzećima i zbog toga odbijaju da rade reanimacije.

 

Macura je istakla da je postala portparol Hitne pomoći baš u vreme kada je na čelu ovog zavoda upravo bio Josifovski.

Advertisements

– Dr Borko Josifovski je mene prvi postavio za protparola Hitne pomoći. On je jako dobar lekar i kardiolog – rekla je ona.

 

Odmah potom se i ogradila od njega.

– Podigao je prašinu, ali ja o svojoj ustanovi, koja meni daje hleb, ne bih mogla da kažem nijednu lošu reč. Rudarski je posao po 12 sati dnevno spasavati ljudske živote. Ja bih to rešila u krugu ustanove ili Ministarstva – rekla je ona.

 

Na komentar naše reporterke da je Josifovski to prvo i uradio, te da je dvoje lekara odgovaralo zbog saradnje sa pogrebnim preduzećima, Nada je rekla da, kako god bilo, ona i do dvoje kolega ceni.

– Oni su dobri lekari, a šta su radili i da li su radili, ja to ne znam. Kao lekar, nikada ne bih želela da budem sa svojim kolegama i tehničarima u nekoj lošoj konotaciji – istakla je ona.

 

IZVOR: Telegraf / Gerila.rs

Advertisements

error: