MA ŠTA KAŽEŠ!? VELJA: Nikad u životu se nisam napio!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Lidera Nove Srbije i bivšeg ministra Velimira Ilića toliko je iznerviralo gostovanje šefa radikala Vojislava Šešelja u jutarnjem programu da je morao odmah da mu barem putem društvene mreže Tviter uputi brutalnu prozivku.

 

– Pijanom, treznom i drogiranom jasno je da si ti, Vojislave Šešelju, kofa go*ana! – napisao je bez pardona Ilić.

 

On je potom za „Alo!“ otkrio šta ga je to tačno od Šešeljevih izjava izbacilo iz takta, a s Ilićem smo pretresli i druge aktuelne teme…
– U tom programu je pričao samo o meni i govorio da sam alkoholičar! A ja nikada u životi nisam bio pijan! Nikada! Natovario mi se bre taj čovek u zadnje vreme da to nije normalno, samo se bavi mnome! A liči mi taman na kofu ili vreću fekalija! Ne samo meni, svako normalan će to da vam kaže ako je iskren. Samo kada ga pogledam, odmah se iznerviram, vrlo me iritira – kaže predsednik Nove Srbije.

Advertisements

 

Komentarišući medijske spekulacije, da će bivši predsednik Tomislav Nikolić osnovati svoju stranku, a da će mu glavna podrška tada upravo biti Ilić, o čemu navodno uveliko pregovaraju, on kaže da to „nema veze sa životom“.

– Tomu nisam video sigurno godinu dana. Pojma nemam da li pokreće ili ne pokreće stranku. Pojavljuje se puno stranka u poslednje vreme koje su prave ili neprave, tako da više ne znam ništa – kaže Ilić.

 

ALO.RS

Advertisements

error: