MA SAMO BAHATO! Rističević kaže da je skroman a kupio je AUDI A6 i tri zemljišta!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Marijan Rističević, lider Narodne seljačke stranke i poslanik, uvećao je svoju imovinu i to uredno prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije. Rističević, koji je najaktivniji poslanik u parlamentu, bio je i te kako aktivan i kada je u pitanju šoping.
Naime, prema najnovijem izveštaju od 27. januara 2017. godine, lider NSS-a je bogatiji za tri njive i „audi A6“. Poslanik je pazario njivu od dva hektara i 28 ari, zatim još jednu od 63 ara, a gde su dve, tu je i treća – od 33 ara.

Marijan Rističević za „Alo!” ističe da on ne krije imovinu. – Njive su kupljene, jedna od 2,28 hektara je plaćena ranije, ali je zbog ranijih zabeležbi i hipoteka prešla u vlasništvo u toku 2016. Druge dve njive su kupljene u toku 2016. i služe za poljoprivrednu proizvodnju. Novac za kupovinu sam obezbedio sa ocem, radom porodičnog poljoprivrednog gazdinstva od oko 20 hektara – kazao je on.
Poslanik je pazario i četvorotočkaša. Ni manje ni više nego „audi A6“, koji je 2013. godište.

Advertisements

 

– Uvezen je polovan iz Nemačke, u četvrtoj godini starosti, sa pređenih 162.000 kilometara za 1.640.000 dinara. Sad je drugi auto iz 2006. godine pogođen za prodaju, ali čekam isplatu da bi ga kupac preveo na sebe. Bavljenje poljoprivredom iziskuje da imaš njive i mehanizaciju, jer bez toga nema proizvodnje ni dohotka – objašnjava on.

Rističević u svom vlasništvu ima i automobil „pežo 107“ (2007. godište), četiri traktora i dve traktorske prikolice. Ušteđevinu nema!

 

(Izvor: Alo!)

Advertisements

error: