MA, KAKAV HOLIVUD! Naše srpske glumice POTUKLE SU SVETSKU KONKURENCIJU!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Vest da je naša mlada glumica Sloboda Mićalović Ćetković osvojila nagradu u Americi samo potvrđuje tvrdnje mnogih svetskih filmskih legendi, da je Srbija u bukvalnom smislu “leglo” sjajnih talenata.

 

Kusturica, zahvaljujući odličnim vezama u Holivudu uspeo je da  na najbolji mogući način napravi proboj srpske kinematografije, i tako omogući svim mladim talentim, ali i onima nešto starijim, da pokrenu svoju karijeru na svetski nivo.

 

Glumice poput Nine Janković ili Katarine Radivojević potvrdile su svoj talenat u najnovijem projektu RTS u seriji “Ubice mog oca” i tako zainteresovale mnoge produkcijske kuće Evrope.

Takko je, kako ekskluzivno saznajemo došlo do pregovora jedne nemačke kuće i glumice Nine Janković u takođe kriminalističkoj seriji.

Advertisements

 

Zanimljivo je da je u ovoj produkciji pre skoro 20 i nešto godina, uspela i naša glumica Anica Dobra, koja je osvajala srca mnogih evropskih filmskih faca, poput Alena Delona koji je doduše nešto stariji.

 

LEOPTA JE NA NAŠOJ STRANI

Glumica Mirka Vasiljević tako je još pre 8 godina procenjena od Evropske Filmske Akademije, da je glumica (u njenom godištu) sa najvećim filmskim potencijalom u Evropi što se na kraju ispostavilo tačno.

Tako će u ovoj 2017. ali pogotovo 2018. imati ogroman angažman u Evropi ali i Australiji što je nedavno i sama potvrdila.

Isto tako, filmski režiser i instruktor glume Dean Jearp rekao o glumicama u Srbiji:

Srbija je plodno tlo glumišta. Ženske osobe koje nazivamo divama zaista su dive, i zasenile bi većinu američkih glumica na red karpetu (crvenom tepihu). Red Karpet zasigurno je rezervisan i za mnoge glumice iz okoline, ali srpska filmska industrija ima mnogo veći potencijal.

 

 

DNEVNI ŽURNAL

Advertisements

error: