LUPA GLUPOSTI! KRSTIĆ: Vučić i Đoković su isto!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Juče je je bio i te kako “napet” dan za građane Srbije.

 

Predsednik Aleksandar Vučić proveo je 24 časa na severu Kosova. Obišao je jezero Gazivode, selo Ibarsko Postenje, Poslovni forum u Leposaviću, Zvečan i Kosovsku Mitrovicu. Nije stigao do enklave Banje, jer su ga na putevima sačekale barikade kosovskih Albanaca zbog kojih je Vlada Kosova povukla prethodno datu dozvolu da srpski predsednik poseti i ovo mesto.

 

Vučić je na zabranu reagovao mirno, naglašavajući da se nadao dogovoru, te da je njegova poseta Kosovu i Metohiji jasan pokazatelj da Srbija želi mir i dijalog i da čini sve da zaštiti interese srpskog naroda.

Advertisements

 

Osim drame koja se odvijala na Kosovu, jučerašnji dan obeležila je fenomenalna igra Novaka Đokovića, koji je izdominirao u Njujorku.

U fantastičnom meču savladao je Huana Martina Del Potra u tri seta (6:3, 7:6, 6:3) i tako osvojio 14 Gren slem u karijeri, a treći put US open.

 

Da sve to ne ostane neprimećeno, a da se nekako uveže, pobrinuo se, a ko drugi do Nebojša Krstić. Krle je na svom zvaničnom Tviter nalogu jasno stavio do znanja šta je obeležilo njegov dan.

 

KURIR

Advertisements

error: