Luka Jović izbačen iz reprezentacije Srbije za stalno

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

As Reala je prekršio disciplinu posle meča sa Portugalijom i zbog toga je kažnjen time što nije bio na spisku za naredne mečeve.

Selektor Orlova Ljubiša Tumbaković rekao je u nedavnom intervjuu zašto je kaznio Luku Jovića, kao i da ga je isključio iz reprezentacije sa prethodnog spiska jer je postupao profesionalno kao selektor.

 

Naime, Luka Jović nije bio na poslednjem spisku selektora reprezentacije, a kako se klupko odmotavalo, došlo se i do saznanja šta se zapravo dogodilo.

Kako nezvanično saznajemo, Luka Jović je nezadovoljan tretmanom i činjenicom da je za meč protiv Portugalije na Marakani dobio samo 3 minuta kao zamena, posle meča otišao u Staru Pazovu, gde je pokupio stvari i ujutru napustio tim, a selektora je obavestio SMS porukom da je povređen uz obrazloženje da ima potvrdu lekara, pa je propustio duel sa Luksemburgom.

Advertisements

 

Međutim, kada je u španskim medijima isplivala informacija da je Jović slagao Tumbakovića, selektor je odlučio da ga kazni time što ga nije stavio na spisak reprezentativaca.

 

Sportski direktor reprezentacije, Vladimir Matijašević, je u izjavi za Telegraf opisao i šta se desilo i kako je Jović prekršio klupsku disciplinu, ali i naglašava da za njega vrata reprezentacije nisu, niti smeju da budu zatvorena, jer je on igrač koji je budućnost našeg fudbala.

 

Telegraf.rs

Foto: AFP

Advertisements

error: