LUDILO! Zoran traži da se oženi Zoricom u zatvoru i to pred kamerama!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Suprugu ubijene pevačice Jelene Marjanović, koji je u pritvoru od 16. septembra, teško pada razdvojenost od Zorice Zoke Mitrović, pa će se venčati s njom da bi mogao da je viđa.

BEOGRAD – Zoran Marjanović, koji je od 16. septembra u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu, uveliko se raspituje o proceduri za ženidbu u zatvoru!
Kako Kurir saznaje, Marjanović namerava da sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu pošalje molbu da mu omogući da ozvaniči ljubav sa devojkom Zoricom Zokom Mitrović.

 

Nije mu bila u poseti

– Deluje kao da je tek sad postao svestan da neće izaći na slobodu brzo kao što je mislio. Prvih dana ponašao se daleko opuštenije. Kako dani prolaze, sve manje priča, povukao se prilično. Ipak, kada progovori, uglavnom priča o maloj ćerki Jani, ali i Zorici i tome kako mu ta žena mnogo nedostaje i koliko je voli. Ona mu do sada nije bila u poseti i njemu to teško pada. Zato je izrazio želju da se venča iza rešetaka – otkriva sagovornik Kurira.

Advertisements

On objašnjava da, po zakonu, Marjanović ima pravo da sudu podnese ovakav zahtev i da u tom slučaju on ne bi bio pušten iz pritvora, već bi se ceremonija obavila unutar zatvora.
– Kada zvanična molba stigne u sud, o njoj odlučuje sudija za prethodni postupak. Ukoliko odobri, što ne bi bio prvi put u praksi, matičar i mlada dolaze u Bačvansku. U ovom objektu, takođe, postoji i kapela u kojoj može da se organizuje i crkveno venčanje – dodaje on.

 

Zorica možda svedok

Međutim, kako kaže, s obzirom na to da je istraga o ubistvu Jelene specifična po mnogo čemu i da se još ne zna da li će Zorica Mitrović biti pozvana da i sama svedoči u postupku, neizvesno je da li će sud dozvoliti njihov susret.

– Ipak, zakon je predvideo i tu mogućnost. Naime, ukoliko, primera radi, sudija odobri venčanje, ali ne i susret Zorana i Zorice, postoji mogućnost da se oni ipak venčaju. U takvim okolnostima, umesto mlade, na zatvorsko venčanje dolazi svedok koji zapravo umesto nje prisustvuje tom činu – objašnjava naš izvor.

IZVOR: KURIR

Advertisements

error: