LUDILO SE NASTAVLJA U SRBIJI! — Devojčica (15) ubila se iz porodičnog pištolja!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

NEGOTIN – Zorislavu Đorđeviću (44), čijim se pištoljem ubila ćerka Kristina (15), učenica Srednje poljoprivredne škole u Bukovu, biće dozvoljeno da prisustvuje sahrani, koja je zakazana za danas na lokalnom groblju.

 

Kristina je, da podsetimo, stradala od hica iz očevog pištolja u subotu ispred roditeljskog doma u selu Malajnica kod Negotina, a navodno se ubila zbog svađe s momkom. Otac Zorislav i brat Nenad (14) bili su prisutni u trenutku tragedije, ali pre nego što su mogli da reaguju devojka je ispalila hitac. Tragedija se dogodila kad je nesrećni otac dao pištolj marke TT deci da pucaju. Đorđeviću ovo nije bio prvi put da daje pištolj sinu da puca, ali je Kristina uzela oružje u ruke prvi i poslednji put i stradala.

Pucala sebi u glavu

Advertisements

Zorislav Đorđević juče je priveden u Više javno tužilaštvo u Negotinu.
– Činjenica je da se radi o krivičnom delu protiv opšte sigurnosti, ali smo odlučili, pošto zakon predviđa mogućnost kada je tragedijom teško pogođen član porodice, da ne tražimo pritvor već da ga pustimo da sahrani dete i da se brani sa slobode u redovnom postupku – rekli su juče u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Krivi sebe

Na saslušanju Zorislav se kajao što je dao pištolj u ruke ćerki kojim se ubila i sve vreme je plakao navodeći da njegov život više nema smisla.
– Tragedija ga je teško pogodila. Rekao je odmah da će se ubiti i to bi sigurno i učinio da policija nije brzo stigla i zadržala ga u pritvoru – rekla je Lidija Aleksandrović, nevenčana supruga Đorđevića i majka stradale Kristine.

KURIR NOVINE

Advertisements

error: