LUDILO OD SLUČAJA! Ljubavnica Zorica: Jelenin muž Zoran mi napravio dete!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Zorica Zoka Mitrović, devojka uhapšenog Marjanovića, u prepisci na Fejsbuku priznala da sa njim ima vanbračnog sina rođenog tri i po godine pre Jeleninog ubistva!

Zorica Zoka Mitrović, devojka i višegodišnja ljubavnica uhapšenog Zorana Marjanovića, priznala je na Fejsbuku da sa njim ima petogodišnjeg vanbračnog sina!

Ako Zorica govori istinu, onda se njen sin Zdravko rodio tri i po godine pre ubistva Jelene Marjanović, za koje je osumnjičen i uhapšen Zoran Marjanović. Tajna ljubavna veza i vanbračno dete mogli bi lako da budu i neposredni motiv za zločin koji punih 18 meseci ne da mira celoj Srbiji.

Odmah se preselila
Ključno je pitanje, dakle, da li je Jelena prošle godine u nekom trenutku saznala da njen muž vodi dvostruki život i da ima dete sa drugom ženom. To saznanje je svakako moglo dovesti do žučne svađe, pretnje razvodom, tuče, pa čak i do brutalnog ubistva! Sve je još intrigantnije kad se uzme u obzir i činjenica da se ljubavnica Zorica Mitrović kod Zorana preselila praktično odmah posle zločina!

Advertisements

Kako god bilo, tek Zorica je šokantno priznanje o vanbračnom sinu sa Zoranom nedavno iznela svom sagovorniku na Fejsbuku na kome već mesecima piše pod lažnim imenom “Sanja Jurić”.
Kada je Zoricu sagovornik upitao da li je tačno da ima dete sa Zoranom, ona mu je odgovorila:
– Da!

– Znači, bila si u vezi sa Zoranom dok je Jelena bila živa – upitao ju je sagovornik, a Zoka je uzvratila:

– Da. Je l’ drugi ljudi ne varaju?
Zorica mu je potom priznala da kontroliše brojne grupe na Fejsbuku koje podržavaju Zorana, kao i da ima brojne prijatelje koji upravljaju nalozima na društvenim mrežama, a na kojima se piše o ubistvu Jelene Marjanović.

Zoka je zatim sagovorniku rekla da zna mnogo o Jeleninom ubistvu, pa se čak pohvalila i da ima direktne veze sa policijom!?!

– Šta misliš, zašto nisam uhapšena kad sam kolima krenula na policiju? – upitala je sagovornika, aludirajući na veče 15. septembra, kad su inspektori uhapsili Marjanovića u kući u Borči. Zorica je tada bila sa Zoranom i u naletu besa autom pokušala da pregazi policajce. Oni su je tada obuzdali, a iz MUP nisu saopštili da li su joj pisali prijavu za napad na službeno lice.

INFORMER

Advertisements

error: