LUDILO! NEMA DALJE! – Predložili psa za mesto pomoćnika predsednika opštine Knić!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Opozicija opštine Knić predlaže psa za mesto pomoćnika predsednika opštine.

 

Pošto se u opštini zapošljavaju uglavnom stranački kadrovi, kako kaže opozicija Knića, možda će i umiljati pas uspeti da dođe do funkcionerske fotelje.

Dok jedan pas razdragano trčkara šumadijskom opštinom Knić o njegovoj sudbini se ozbiljno raspravlja. U opštini vlada partokratija, a opoziciji su vrata za dijalog s čelnicima zatvorena, tvrde opozicionari. Pas bi kao izaslanik opozicije možda uspostavio ravnotežu političkih snaga, objašnjava opozicija, razmatrajući prednosti svog kandidata.

Koje je rase pas, što bi deca rekla, koje marke kog modela. Koje veličine, koliko jede taj pas? Ajde da se opredelimo za nekog psa koji jede manje. Da ne budu na teretu budžetu”, kaže Radoje Cvetić, samostalni odbornik u Kniću.

“Pas nema partijsku knjižicu, nije preletačević. Garantujem da je veran I da će mnogo više da uradi za opštinu nego što ceo kabinet predsednika opštine u ovom trenutku radi”, navodi Ljubodrag Đoković, LDP.

“Recimo na skupštini me ne bi prekidao da kažem ono što mislim”, dodaje Ljubodrag Đoković, LDP.

“Mi pokušavamo da uspostvaimo dijalog sa predsednikom opštine”, kaže Milić Milović, grupa građana “Pokret za bolju opštinu Knić.

Advertisements

“Opoziciji u Knići nije drugo ništa preostalo nego da predložimo psa da se zaposli u opštinskoj upravi”, navodi Jovan Petrović, LDP.

Predlog koji opozicija razmatra je ponižavanje lokalne samouprave, kaže prvi čovek Knića.

@Mislim da zaista više prevazilazi kriterijume korektnog ili pristojnog opozicionog ponašanja. Ovo su stvari koje treba da im služe na čast”, smatra Zoran Đorović, predsednik opštine Knić.

Svaki član lokalne samouprave je zaposlen prema zakonu, kažu knićanski čelnici ali i opozicija. Problem je što su skoro svi oni, tvrde opozicionari, stranački kadrovi.

“Sa zapošljavanjem kadrova odlazećeg predsednika Srbije moramo da stavimo tačku”, kaže Nikola Čamparević, LDP.

“Ovaj isti pas može da se predloži kao odbornik, pošto ima dosta odbornika koji ne uzimaju učešća na sednicama smatram da bi…kao što vidite ovaj pas je vrlo aktivan. To bi jako značilo za našu opštinu”, navodi Marija Sretenović, grupa građana “Pokret za bolju opštinu Knić”.

Lokalna samouprava Knića poznata je javnosti po tome što je predsednika Srbije Tomislava Nikolića proglasila počasnim građaninom. Pozicija i opozicija su i tada ukrstile koplja jer su se opozicionari pobunili i predlagali premijera Aleksandra Vučića za počasno zvanje.

B92

Advertisements

error: