LUDILO! ĐUKA: Hapšenje dece na protestu je napad na Vučića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Prašina koja se podigla oko hapšenja demonstranata koji su sa pojedinim liderima opozicje prošlog vidkenda upali u zgradu RTS, a zatim se okupili i ispred predsedništva Srbije tokom konferencije Aleksandra Vučića, i dalje se ne stišava.

 

Hapšenja komentarišu apsolutno svi, a vodi se i oštra polemika o tome da li su uhapšeni mladići trebali da budu 30 dana u zatvoru kako je prvobitno rečeno, ili da budu pušteni, što se dogodilo nakon što je predsdnik Srbije izjavio da će u skladu sa zakonom, abolirati one protiv kojih se vodi krivični postupak.

 

Od komentarisanja nije se uzdržao ni Vladmir Đukanović, poslanik SNS, ali ni simpatizeri vladajuće stranke.

Naime, Đukanovi je u emsiji Dobro jutro sa Đukom, sa jednom članicom Srpske napredne stranke komentarisao puštanje uhapšenih demonstranata.

Advertisements

 

On je naveo da je tužilac mogao da privede demonstrante odmah nakon snimka koji je objavljen, ali da to nije uradio, to jest da se nije ni oglasio. Takođe je naveo da je njegovo mišljenje da je deo pravosuđa učestvovao u hapšenju demonstranata.

“Pravosuđe je svesno osudilo klince od 18 godina, davali im ekspresno 30 dana, a nikog od organizatora nisu pozvali na odgovornost i to su svesno radili ne bi li kivnost bila usmerena ka Vučiću”, rekao je Đukanović.

 

Da li je Đukanović ovom rečenicom želeo da kaže da je opozicija tražila hapšenje demonstranata, da bi sebe sačuvala?

 

ESPRESO.RS

FOTO: TANJUG

 

Advertisements

error: