LEGIJIN STRIC: Duća mi rekao da dolazi Čeda Jovanović “Ciganče” da mu da pare

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Mihajlo Ulemek tvrdi da je lidera LDP svojevremeno više puta viđao u kući vođe „zemunskog klana“ Dušana Spasojevića u Šilerovoj, gde je dolazio po novac.

 

Mihajlo Ulemek, stric Milorada Ulemeka Legije i nekadašnji pukovnik Srpske dobrovoljačke garde Željka Ražnatovića Arkana, optužio je lidera LDP Čedomira Jovanovića da je svojevremeno odlazio u sedište „zemunskog klana“ u Šilerovoj i da je od vođe te kriminalne grupe Dušana Spasojevića Šiptara dobijao novac!

 

Ulemek tvrdi da je lično viđao Jovanovića u Spasojevićevoj kući u Zemunu. To zdanje je inače srušeno posle ubistva premijera Zorana Đinđića, kojeg su ubili pripadnici „zemunskog klana“ predvođeni Spasojevićem i Legijom.

Advertisements

 

Potvrdiće na sudu

– Čedu Jovanovića sam u Dućinoj (Dušan Spasojević, prim. nov.) kući u Šilerovoj video tri-četiri puta. Viđao sam ga krajem 2002. i početkom 2003. godine, stojim iza toga i to mogu da potvrdim i na sudu, mogu da ga pogledam u oči i pitam da li je dolazio tamo – priča Mihajlo Ulemek i priseća se kako je to izgledalo:

 

– Sedimo tamo u Šilerovoj, javljaju da je došao Čeda, a meni Spasojević kaže: „Puki, skloni se u drugu sobu, došlo je Ciganče, brzo će on da ode, samo da mu damo neku kintu.“ Duća je Čedu zvao Ciganče.

 

IZVOR: Kurir

Advertisements

error: