LEGIJA ZAPLAKAO U ZATVORU: Na dan sahrane majke izdao je jedno naređenje!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Sahranu Natalije Ulemek (82) majke nekadašnjeg komandanta JSO i najčuvanijeg srpskog zatvorenika Milorada Ulemeka Legije, po njegovom nalogu je snimao kamerman.

 

Snimak sahrane i ljudi koji su došli da Nataliji odaju poslednju počast, poslat je Legiji koji se nalazi u zatvoru jer je optužen za najteže zločine, među kojima je i ubistvo premijera Zorana Đinđića.

Legijin zahtev da mu se dozvoli da prisustvuje sahrani majke Natalije odbio je Viši sud u Beogradu zbog bezbednosnih razloga, pa je od rođaka zahtevao da snime sahranu kako bi video ispraćaj majke. Moguće je da će Legiju sprovesti do groblja narednih dana, kada nema nikoga, kako bi se poslednji put oprostio od preminule majke.

Advertisements

Kako mediji pišu nezvanično Legija je u trenutku kada su spuštali njegovu majku na večni počinak, stisnute vilice pustio suzu.
Kamerman je snimio i vence koji su bili položeni na spomenik Natalije Ulemek među kojima se isticao jedan sa natpisom ” Poslednji pozdrav majci, svekrvi i baki od porodice”.

Braća Stanislav i Milorad od majke Natalije su se oprostili porukom “Poslednji pozdrav voljenoj majci. Hvala ti za sve”.
Legija je bio vema vezan za majku, od koje je nasledio visprenost i sklonost ka muzici. Snimak sa sahrane, ali i svoje dece i ostalih rođaka Legija će pregledati u skorije vreme.

Legija nije prisustvovao ni sahrani oca Milana, pošto je on preminuo 40 dana pre nego što se Legija predao.

(Kurir.rs/Alo)

Advertisements

error: