LEGENDARNO! Rok grupa SCORPIONS po prvi put u istoriji nastupiće u Srbiji 7. decembra!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Bend Scorpions održaće prvi koncert u Srbiji 7. decembra u Kombank Arene u okviru svoje svetske turneje “Crazy World Tour”. Ulaznice za koncert rok legendi biće uskoro u prodaji.

Bend je već imao zakazan koncert u Srbiji, u maju 2007. godine, kada je pevač Klaus Meine najavio da će 49. rođendan proslaviti u Beogradu. Međutim, koncert je bio otkazan iz nepoznatih razloga.

Jedna od najpoznatijih nemačkih grupa, u svojoj 50 godina dugoj karijeri, prodala je preko 100 miliona albuma i opravdano se nalazi u “Rock and Roll” Holu slavnih. Proglašeni za “heroje hevi metala” i “ambasadore roka”, osvajali su brojne nagrade.

Advertisements

Njihove pesme “Still Loving You” , “Wind of Change” i “Send me an Angel” postali su evergrin hitovi koji se i dan danas puštaju na radio stanicama i slušaju ih i mlade generacije.

Veliki broj grupa, među kojima su Smashing Pumpkins, Green Day, Korn kao i System Of A Down, obrađivalo je hitove Scorpionsa. Pesma “Rock You Like A Hurricane” do danas je doživela više od 150 obrada raznih muzičara.

 

N1 SRBIJA

Advertisements

error: