LEGENDA VANJA GRBIĆ: Guraju srpski narod u NATO, e pa neće moći!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Nekadašnji kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Vanja Grbić zapalio je društvene mreže statusom na svom Fejsbuk profilu.

 

Jedan od najboljih odbojkaša u istoriji ovog sporta prisetio se svoje izjave posle meča Jugoslavije i Sjedinjenih Američkih Država u kojem su “plavi slavili sa 3:0.

– Ja sam kriv za bombardovanje. Ja sam direktno u tv prenosu iz Japana nakon pobede protiv USA od 3-0 rekao u kameru “koga će ovi da bombarduju” ja sam kriv. I niko drugi. I očekujem da me deportuju u Hag. I optuže za patriotizam i ljubav prema svojoj zemlji i svom narodu jer je to danas u Srbiji sramota i zločin – napisao je Grbić.

Advertisements

 

Nije nam poznato da li je postojao poseban motiv za ovakav status, ili je jedan od braće Grbića samo iskazao svoj stav. U svakom skučaju dobio je veliku podršku u vidu lajkova i komentara brojnih sportista i prijatelja.

Legendarni odbojkaš Vanja Grbić nedavno je u jednom intervjuu kazao da Srbija i Rusija imaju istorijsku vezu i da mu srce kuca u duhu pravoslavlja.

 

Ovaj intervju neočekivano je došao na veliku podršku i onih koji nisu proevropski orijentisani. “Narod hoće prijateljstvo sa Rusijom a poliičari nas vuku ka NATO savezu, to neće proći ovog puta”, kratko je rekao Vanja, prenose pojedini portali.

 

intermagazin.rs

Advertisements

error: