LEGENDA! ŠAPIĆ “ZEZA” VESIĆA: Nisam vam ja fantom ko NEKI da rušim noću po gradu

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednik opštine Novi Beograd odgovorio je na optužbe Gorana Vesića o rušenju nelegalnih objekata u toj opštini i poručio da on nije “fantom iz Savamale” pa da ruši noću, već će nelegalni objekti biti rušeni samo danju i uz zakonska ovlašćenja.

Od 1.000 popisanih nelegalnih objekata na Novom Beogradu samo jedan se ruši, i to onaj u vlasništvu rođaka predsednika opštine, Aleksandra Šapića.

Gostujući u Novom danu na televiziji N1, Šapić je ponovio da je Opština Novi Beograd sastavila spisak prioriteta kada su nelegalni objekti u pitanju, a među njima su 205 objekata na javnim površinama i 125 na Savskom nasipu. Svi ti objekti su u procesu legalizacije, a Šapić kaže da je Opština od Grada tražila da se donesu rešenja o legalizaciji kako bi se znalo da li će biti rušeni ili ne. Grad je odlučio o samo jednom objektu i to onom čiji vlasnik je Šapićev rođak.

Advertisements

Gost Novog dana kaže pozdravlja odluku grada, ali napominje da ako će se stati samo na jednom objektu onda tu nešto nije u redu.

Odgovarajući na optužbe gradskog menadžera Gorana Vesića, da spomenuti rođak ima i nelegalnu vikendicu na Savskom nasipu, da je nelegalno gradio uz pomoć opštinskih vlasti i da je opština mogla da ruši da je htela, Šapić kaže da nije gradska vlast otkrila vikendicu, već je podnet zahtev za njenu legalizaciju.

N1 SRBIJA

Advertisements

error: