LEGENDA BOKI MILOŠEVIĆ: Zvezde Granda su gamad bez pokrića!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Čuveni klarinetista Božidar Boki Milošević je pre nekoliko dana opleo po članovima žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” poručivši im da su bagra koja bez pokrića glumi profesore.

 

Nakon Bokijevih uvreda iznetih na račun estradnjaka, mnogi od njih su bili u šoku, budući da su godinama sarađivali sa klarinetistom, ali razlog za teške reči leži u lošem zdravstvenom stanju poznatog muzičara. To nam je potvrdio i njegov sin Milan, koji već dugo živi u Kanadi.

 

On za otkriva da je njegov osamdesetšestogodišnji otac izneo šokantne izjave usled narušenog zdravlja. Istovremeno, Milan moli javnost da Bokiju oprosti ružne reči koje je uputio bivšim kolegama iz “Granda”

Advertisements

.

“Nedavne medijske izjave mog oca su atipične za njega. On je u poznim godinama i mislim da je njegov doprinos srpskoj muzičkoj sceni daleko važniji i trajniji od trenutnih medijskih izleta. Njemu je trenutno neophodan mir. Trenutno bi svako eksponiranje samo narušilo njegovo zdravlje”, ističe Bokijev sin, koji veruje da će javnost imati razumevanja za istupe njegovog oca.

 

KURIR

Advertisements

error: