LEGENDA! Beli Preletačević UŽIVO ZA BBC: Ja sprdam političare u Srbiji uništiću ih sve!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Predsednički kandidat Ljubiša Preletačević Beli uključio se danas u program britanskog javnog servisa BBC. “Ovo je sve gluma. Glumimo ja i narod. Ja lažem, a oni se smeju”, kaže Beli.

 

Ljubiša Preletačević Beli je fenomen i njegova popularnost raste iz dana u dan.

Momak iz Mladenovca, po imenu Luka Maksimović, svojom “ludom” kampanjom skrenuo je pažnju ne samo domaće javnosti, već i evropske.

Koliko je poularan svedoči i to što je BBC, koji je do sada tek u crticama izveštavao da se u nedelju u Srbiji dešavaju izbori za predsednika, odlučio da direktno uključi u program upravo njega.

“Zamislite uobičajenu, doadnu političku kampanju… a sada pogledajte njega”, najavio je voditelj BBC razgovor sa Belim, pustivši najnoviji spot predsedničkog kandidata u Srbiji.

Voditelj se više puta nasmejao na šale Belog.

Advertisements

“Ja sada ne pričam kao Luka, nego kao Beli. Beli je moj alter ego i Beli misli i veruje da može da pobedi u prvom krugu izbora, u nedelju. Ovo je sve normalno za Ljubišu”, rekao je Luka Maksimović u direktnom uključenju u BBC.

POVEZANE VESTI
Poruka Belog: Dolazim kao Gandalf! (VIDEO)
Na pitanje da li je očekivao da će satiričnim pristupom napraviti takav uspeh, Beli je odgovorio:

“To je najbolji način da pokažem aktuelnu političku scenu – kroz satiru i humor. Ljudi koji imaju moć, koji su na vlasti, ne znaju kako da reaguju na mene, odnosno Ljubišu”.

On kaže da ljudima daje “uobičajena srpska politička obećanja”.

“Ja kažem da ću u Srbiji napraviti more, fabrike, fabriku za proizvodnju Lamborginija… Znate već, klasična predizborna obećanja”.

 

mondo

Advertisements

error: