LAŽOVI, ZNALI STE SVE! – Haradinaj oslobođen jer je BIA “izgubila” dokaze protiv njega!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Građane Srbije poprilično je negativno je dočekala informacija da je BIA (Bezbednosno informativna agencija) zapravo zagubila dokaze protiv Ramuša Haradinaja.

 

Ova informacija naravno nikada nije zvanično potvrđena, što je i logično. Ko je spreman svoju sramotu javno da prizna!? Ono što treba znati jeste da je među nestalim dokazima, zapravo nekoliko dokumenata sa izjavama svedoka i policajaca sa uviđaja na Kosovu. U tim dokumentima su se nalazili i spsisi i izjave pojedinih albanskih vojnika OVK, koji su procesuirani u Haškom sudu.

 

Vest o gubitku dokaza pročitajte ovde:

http://slobodnimediji.com/srbija/novosti/drustvo/5592-dokazi-prodani-haradinaj-ce-izaci-na-slobodu-jer-je-bia-izgubila-dokaze-protiv-njega

Advertisements

 

 

Ono što je medijska mreža “Slobodni Mediji” uspela da sazna, jeste da je u tim nestalim dokazima, uračunt i transkript određenih razgovora Ramuša Haradinaja i nepoznatih vojnika OVK, na kojima se jasno čuje šta je na terenu urađeno kao i ko kome izdaje naređenja za likvidaciju civila, među kojima je bilo čak i Albanaca.

Naš izvor iz BIA, tvrdi međutim da nestanak ovih dokaza i pojedinih spisa nije od juče već da je većina dokumenata nestala u periodu nakon ubistva Zorana Đinđića i dolaska Kouštunice na vlast.

Ova sramota ne sme neopaženo da prođe!

 

Pitamo državu!

1. Da li je premijer Vučić upoznat sa nestankom ovih dokumenata i dokaza?

2. U kom periodu su ovi dokazi nestali!?

3. Da li je BIA napravila unutrašnju kontrolu tim povodom!?

4. Postoji li mogućnost da je neko iz političkog vrha ili BIA prodao te dokaze?

5. Da li su istinite tvrdnje da je albanska mafija ponudila novac za otkup tih dokaza!?

Ovo mora da se odgovori.

 

SLOBODNIMEDIJI.COM / Miloš Ćupurdija

Advertisements

error: