Lažni presretač i policajac bio pre godinu dana gost Milomira Marića

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Danilo Tešić (38) džipom “audi Q7” i lažnim ispravama zaustavljao vozače i uzimao im velike pare da im ne piše prijave. Pešić je bio snajperista u ratu 1999. i osuđen je za ratne zločine.

 

Prevarant Danilo Tešić (38) iz Beograda uhapšen je juče zbog sumnje da je džipom “audi Q7” sa blinkerima i lažnim ispravama zaustavljao vozače na Ibarskoj magistrali i uzimao im velike pare da im navodno ne bi pisao kazne! Tešić je, inače, bio snajperista u ratu 1999. godine i osuđen je na dve i po godine zatvora zbog ratnog zločina!

 

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Tešić je vozio po putu glumeći policajca-presretača i vrebao je vozače koji su vozili malo brže od dozvoljenog ili su napravili neki drugi prekršaj.

 

Da li ga prepoznajete?
Građani koji prepoznaju osumnjičenog neka se jave policiji na broj 011/279-74-65

 

– Čim bi ih ugledao, palio je “blinkere” na džipu i presretao ta vozila. Vozačima je pokazivao legitimacije koje veoma liče na policijske. Tešić je žrtvama najpre tražio saobraćajnu i vozačku dozvolu, a onda im je govorio da im prete velike novčane kazne i zabrana vožnje zbog prekršaja. Procenjuje se da je od nekoliko desetina vozača uzimao po 40 ili 50 evra, kako bi ih navodno, pustio da odu bez prijave – kazao je naš izvor.

On dodaje da je policija još prošle nedelje dobila dojavu o lažnom presretaču u “audiju Q7”. Nekoliko prevarenih vozača se u međuvremenu i na društvenim mrežama požalilo da su podmitili policajca, za kog su tek kasnije shvatili da je lažan.

Advertisements

 

Tešić: Ja sam narodni heroj?!?

Danilo Tešić je prošle godine gostovao na TV Hepi u emisiji “Goli život” autora Milomira Marića, u kojoj je pričao o svojim ratnim iskustvima. Tvrdio je za sebe da je “narodni heroj” i da se istakao u mnogim bitkama! On je u emisiji priznao da je bio osuđen zbog ratnih zločina, ali izbegao je da kaže zbog čega. Pričao je i da su mu, dok je bio u zatvoru, dolazile izvesne osobe “koje su mu nudile da radi za Državnu bezbednost kao snajperista koji treba da likvidira određene ljude, ali da je on to odbio”.

 

Policija je počela potragu za prevarantom i on je juče identifikovan, lociran i uhvaćen. Zbog sumnje da prevarenih vozača ima mnogo više, policija ih poziva da se jave i prijave prevaranta telefonom na broj 011/279-74-65.

 

Da sve bude još interesantnije, policija je prilikom pretresa stana osumnjičenog pronašla čitav arsenal – 11 pištolja, devet pušaka, 15 noževa, četiri optička nišana, dva elektrošokera, tri dvogleda, kao i pet legitimacija koje podsećaju na policijske.

 

– Oružje je odmah upućeno na veštačenje kako bi se utvrdilo da li je ono korišćeno u nekim krivičnim delima. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu – kažu u policiji.

 

INFORMER.RS

Advertisements

error: