LAŽ? Informer tvrdi da se Babićev auto kretao 52km na sat!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

 

Saobraćajna nesreća koja se dogodila prošlog četvrtka na naplatnoj rampi Doljevac, u kojoj je poginula Stanika Gligorijević (52), a petoro povređeno, uključujući i bivšeg v.d. direktora Koridora 10 Zorana Babića, i dalje okupira pažnju javnosti.

 

Naime, pojavile su se brojne spekulacije o tome ko je zapravo vozio automobil u kome je bio Zoran Babić, ali i kojom brzinom se automobil u kojem je on bio kretao.

Podsetimo, Dejan T. (35), vozač “škode superb” u kojoj je bio Babić, izazvao je nesreću kada je na naplatnoj rampi umesto u kanal u kojem se putarina naplaćuje elektronski, ušao u onaj gde se plaća gotovinski i udario u “opel astru” na čijem je zadnjem sedištu sedela Stanika.

 

Društvenim mrežama počela je da kruži objava jedne korisnice Tvitera, koja navodi da se “škoda superb” kretala brzinom od 178 kilometara na čas, i da je to navodno potvrdila policija na uviđaju, kao i da je prvi automobil koji se vidi na fotografijama vozio komšija njenih roditelja, koji se zove Stanoje i da je on trenutno kod kuće “izlomljen”. Ona je dalje navela da je iz Babićevog automobila izvučen samo on, da nije bilo nikakvog vozača, već da je Babić kucao poruke i da nije video rampu.

Advertisements

 

 

Ipak, takođe na društvenim mrežama, pojavila se okvirna simulacija stravične saobraćajne nesreće.

Izvesni Viktor Kostić objavio je na svom profilu da je simulaciju uradio na osnovu podataka, slika i snimaka koje je mogao da pribavi na internetu, te napisao da procenjuje da je brzina kojom se “škoda superb” kretala bila oko 52 km/h.

Ni za ove podatke nema zvaničnih potvrda nadležnih. Da li će se utvrditi kojom brzinom se zaista kretala Škoda, ostaje da se vidi.

 

Kako bismo proverili navedene spekulacije, pozvali smo Zorana Babića, ne bi li od njega saznali šta se zapravo dešavalo kobnog dana. Međutim, on nije bio raspoložen za razgovor.

– Molim vas, ne želim ništa da govorim, pustite me da na miru završim s rehabilitacijom – rekao je kratko Babić za Espreso.rs.

 

ESPRESO.RS

AMG

 

Advertisements

error: