KURIR OPET LAŽE! Saobraćajnu nesreću Slavice označili kao pokušaj ubistva VUČIĆA!?!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Novine KURIR redovno su napadale premijera Vučića, prozivajući ga da širi medijski mrak i guši slobode govora. A onda…. Usledio je ŠOK. 

 

Ne ovo nije šala. Novine KURIR u vlasništvu Aleksandra Rodića poznate su kao “rebel novine” što bi značilo da vole da skrenu sa kursa povremeno i da se pobune protiv aktuelne vlasti. Neki tvrde da to rade zbog novca, reketiranja, ucenjivanja ili straha. Razlog je minoran.

Ali zato je pre neki dan taj isti premijer Vučić posetio redakciju KURIRA i sedište AMG kompanije u Vlajkovićevoj, gde se srdačno grlio sa Acom Rodićem, istim onim koji ga je nazivao za diktatora. Dakle legao je novac!?

Odmah je i usledila prva naslovna strana, svečani intervju sa Vučićem a sada i nešto sasvim novo. OPET pokušaj atentata na premijera Srbije.

Advertisements

U sutrašnjem / današnjem broju Kurira na naslovnoj strani kao udarna vest u fokusu stavljena je vest o saobraćajnoj nesreći u kojoj je povređena funkcionerka SPS-a Slavica Đukić Dejanović. Taj deo priče je istinit. Ali onda je ponovo usledila “španska serija” pa je KURIR otišao toliko daleko da je iskoristio ovaj nesrećan slučaj kao navod da je neko pokušao ubiti premijera Srbije i da je on bio meta!?!

Prema podacima do kojih je došao DNEVNI ŽURNAL iz policije,  prema nezvaničnim podacima, uzrok saobraćajne nesreće je brza vožnja i mokar kolovoz jer već nekoliko dana pada obilna kiša u tom delu Srbije. Dakle jednostavno nesrećan slučaj.

Tvrdnje KURIRA i teorije zavere pred izbore o novim pokušajima atentata su velika sramota za novinarstvo i moralo bi biti sankcionisano od nadležnih organa.

 

 

IZVOR: DNEVNI ŽURNAL / MILOŠ ĆUPURDIJA

 

Advertisements

error: