KUKAVIČKI PLAN! Ana Brnabić u junu priznaje Kosovo!

Podeli vest sa drugima!

Advertisements

Kako ekskluzivno saznajemo, Srbija bi zvanično u junu ove godine trebala a potpiše čitav niz mera i sporazuma sa Kosovom što bi bukvalno i samo Kosovo ozvaničilo kao državu.

 

Iako je plan da Srbija zvanično ne potpiše papir nezavisnosti (tako nešto ni ne postoji) potpisaćemo po svemu sudeći sporazume koji će dozvoliti Kosovu da uđe u Interpol, UNESCO ali i sve sportske, kulturne i medijske svetske asocijacije.

 

Nakon što Srbija dobije od Hašima Tačija garancije za stvaranje Zajednice Srpskih Opština (ZSO), Ana Brnabić bi po svemu sudeći trebala da potpiše i dozvolu Srbije, kako bi se Kosovo i zvanično “ubacilo” u Ujedinjene nacije. Ovo znači da od tada Kosovo i “de facto” jeste nazvisno a kao takvo moći će da se takmiči i na pesmi Evrovizije (koja ima je ove godine otkaza jer upravo zato što nisu članica UN-a).

Advertisements

 

Zanimljivo je da predsednik Vučić odbija da potpiše bilo šta vezano za ove sporazume (iako i sada trenutno zna šta će se sve tražiti od Srbije).

 

Ana Brnabić je očigledno dovedena da uradi “prljavi posao” oko Kosova i završi ono što mnogi političari u Srbiji nisu u poreklih 10 godina.

 

IZVOR: Dnevni Žurnal (Dnevnizurnal.com)

Advertisements

error: